Bezwaar Wajong

uwv-bezwaar-online-2.jpg

Wil je een bezwaar Wajong doen? De Wajong uitkering is bedoeld voor jongeren die door een ernstige ziekte of handicap niet kunnen werken. Het is dan ook een ingewikkelde regeling en wanneer het UWV vindt dat je hier geen recht op hebt, dan is het mogelijk om een bezwaar Wajong uitkering in te dienen.

Het is dan ook verstandig om dit door een ervaren advocaat te laten doen, omdat alleen de Wet werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten zo moeilijk te begrijpen is. Daarnaast is elke situatie weer anders, want de één kan geestelijke problemen hebben, terwijl de ander juist een lichamelijke handicap heeft.

Je kunt hierdoor snel het overzicht kwijtraken in het doolhof van voorwaarden, uitzonderingen en regels. Een juridische deskundige, die je bijvoorbeeld op de website kunt vinden, weet altijd wel de weg te vinden. Als je de contactgegevens achterlaat via het formulier op onze website, dan zal een ervaren advocaat vrijblijvend contact met je opnemen.

Vraag de hulp van een advocaat


De regeling zelf was al ingewikkeld en met alle veranderingen die continu doorgevoerd worden maakt het voor de leek niet eenvoudiger op. Hierdoor is helaas de kans op fouten dan ook heel groot. En sommige fouten kunnen vergaande gevolgen hebben voor je Wajong uitkering.

Gelukkig kan een ervaren jurist van UWVbezwaarburo voor jou een bezwaar aantekenen en eventueel later nog in beroep gaan. Dus zou je graag willen weten wat wij voor je kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem dan vandaag nog contact met ons op!